megveszLAK.hu ingatlan hirdetési oldal blog

Fehérvári ingatlansaláta

avagy mi a helyzet a királyok városának ingatlanpiacán

2019. február 26. - kingoftailor

Székesfehérváron a lakók több mint a fele lakótelepeken él. A 2011-es népszámlálási adatok alapján a lakások átlagosan 70 m2-esek, a leggyakoribbak az 40-59 m2 alapterületűek (49%), a 60 m2 feletti lakások aránya összesen 44%, a 40 m2 alatti lakások száma nem meghatározó.

Eladó lakások 40 négyzetméterig

 

1. Harminc négyzetméteres kis lakás a belvárosban

A Duna House kínálatában található az alábbi szép, belvárosi kis lakás. A méretéhez képest nem túl olcsó. 23 millió felett van egy picivel az irányára. Klassz fiatalosan felújítva hirdetik. A közös költség is nagyon baráti (6100 Ft/hó).

001_6.jpg

Tovább

35 fantasztikus, kis fürdőszoba, amit látnod kell

(inspirációk fürdőszoba felújításhoz is)

2018. december 31. - kingoftailor

Készítettünk egy szemet gyönyörködtető fürdőszoba válogatást kis méretű fürdőszobákból.

A fürdőszoba felújítás nem egyszerű manőver. Alapos előkészítést, tervezést és a mesteremberek munkájának az összehangolását igényli és még így sem lesz fájdalom mentes.

Anyagilag is elég megterhelő lehet egy fürdőszoba felújítás még akkor is, ha csak pár négyzetméteres fürdőről van szó, ezért nagyon nem mindegy, hogy milyen lesz a végeredmény.

A fürdőszoba a lakás eladásánál is egy fontos elem. Sokkal kelendőbbek azok a lakások, amiknek a fürdőszobáját szépen felújították. Eladó lakás keresésnél is nézd meg alaposan a fürdőszobát, ha van róla kép. 

Mindenekelőtt ki kell választani, hogy hogy nézzen ki. Ezzel napokat és heteket is el lehet tölteni. Ebben próbálunk segíteni most Neked.

Tovább

INGATLAN FOTÓZÁS TIPPEK HIRDETÉSHEZ

avagy hogyan készíts jó minőségű ingatlan fotókat a sikeres eladás érdekében

2018. december 23. - kingoftailor

Az ingatlan fotózás egy külön tudomány, de egy kis odafigyeléssel és megfelelő eszközzel amatőrök is tudnak jó képeket csinálni, ami képes eladni az ingatlant. Az ingatlanosok többsége ért a jó fotó elkészítéséhez, de vannak ellenpéldák is.

da2vucfs.jpeg

Tovább

90-es hívószámú hirdetések a megveszLAK-on

2018. október 04. - kingoftailor

Tegnap (2018.10.03) olvastam a Becsületes Ingatlanközvetítő blogon az emelt díjas hirdetésekről, amikor ezzel szinte egy időben, megjelent a  megveszlak.hu portálon a kiadó ingatlanok között kettő darab, emelt díjas számot tartalmazó hirdetés.

Az iroda magánszemélyként regisztrált, így is próbálva csalni:

90_es_hivo1_1.png

 Az iroda "jutalma" az lett, hogy azonnal töröltem a portálról és a regisztrációhoz tartozó email címüket is tiltólistára raktam.

Tovább

Egyetemek/főiskolák, metró és hév megállók környéki ingatlanok

2018. szeptember 22. - kingoftailor

Szeptember közepén elkészült egy új, egyedi fejlesztés a megveszlak.hu portálon, melyhez hasonló lehetőséggel még egyik ingatlanos weboldalon sem találkoztunk.

Az ötletet az adta, hogy sokan lehetnek akik kifejezetten egy egyetem, vagy metró megálló közelében keresnek lakást vagy házat.

A keresés használata:

Az új keresés a főoldalról érhető el

001.png

Tovább

Így adtuk el a házunkat ingatlanos nélkül

2018. május 06. - kingoftailor

Két évvel ezelőtt úgy döntöttünk, hogy ideje lenne hogy a gyerekeknek legyen saját szobája. A házunk szétveréséhez semmi kedvünk nem volt két kisgyerek mellett, ráadásul egy öregebb háznál elég rizikós vállalkozás egy ilyen mértékű átalakítás. Így maradt a ház eladása, mint egyetlen lehetőség.

Első lépés: beárazás

Megnéztem pár weboldalon az utcánkban eladó hasonló korú és állapotú házak árait. Mivel nem volt sürgős az eladás, így ezeknek az átlagárához igazítottam az árat. Nálunk a hirdetés 30 millióval indult.

Tovább

Nézzünk szép nyaralókat ebben a borongós március eleji időben

2018. március 15. - kingoftailor

Akinek telik rá, az sok szép nyaraló közül válogathat. A listát ár szerint növekvő sorrendben állítottam össze.

62 millióért hétvégi ház Nagykőrösön

Pihenni nem csak a Balaton parton lehet. Egy szép nagy birtokra elvonulás is jó kikapcsolódás. Ez az eladó családi birtok különlegessége, hogy a szép házhoz tartozik 69.000 m2-s terület ahol azért már jól el lehet motoszkálni.

001_4.jpg

 

Tovább

Mindenki Hódmezővásárhelyre figyel

avagy nézzük mit lehet venni Hódmezővásárhelyen

2018. február 26. - kingoftailor

Hódmezővásárhely megyei jogú város. Csongrád megye legnagyobb népességű települése. Lássuk milyen ingatlanokat lehet itt venni.

1. Családi ház már nyolc millióért

Erősen felújításra szorul, viszont csak nyolc millióba kerül. Érdemes megnézni a képeket. A szoba különösen egyedi dekorációt kapott. ;-)

001_3.jpg

 

Tovább

Szegedi ingatlan saláta

2018. január 03. - kingoftailor

Budapesten dübörög az ingatlanpiac, de mi a helyzet Magyarország harmadik legnépesebb városával, Szegeddel? Nézzük milyen lakásokat lehet itt kapni.

 

Eladó lakások szegeden 30-40m2 között:

 

1. Harminc négyzetméteres lakás Szegeden már 4 milliótól

Már négy milliótól megvehető ennek a kis 30 nm-es, erkélyes  garzonlakásnak bérleti joga. A lakás nagyon szép állapotban van, műanyag ablakokkal, a ház hőszigetelt, ide csak költözni kell.

eladó szegedi lakás 30m2 megveszlak.hu

Tovább