Szegedi ingatlan saláta

Budapesten dübörög az ingatlanpiac, de mi a helyzet Magyarország harmadik legnépesebb városával, Szegeddel? Nézzük milyen lakásokat lehet itt kapni.

 

Eladó lakások szegeden 30-40m2 között:

 

1. Harminc négyzetméteres lakás Szegeden már 4 milliótól

Már négy milliótól megvehető ennek a kis 30 nm-es, erkélyes  garzonlakásnak bérleti joga. A lakás nagyon szép állapotban van, műanyag ablakokkal, a ház hőszigetelt, ide csak költözni kell.

eladó szegedi lakás 30m2 megveszlak.hu

 

2. Tíz milliós panellakás Szegeden akár befektetésnek is

"Nem tudod, mit csinálj, a pénzeddel? Vagy már önálló életet szeretnél élni? Itt egy remek lehetőség! Akár befektetési céllal is."

eladó szegedi lakás 10 millió ft megveszlak.hu

 

3. Akinek már van 14 milliója is egy szép szegedi lakásra

Ennyi pénzért már 1,5 szobás, felújított lakást is vehetünk Szegeden. A lakáshoz tartozik egy gépkocsi beálló is a társasház zárt udvarában.

eladó 14 milliós lakás szegeden megveszlak.hu

 

Közepes méretkategória: eladó lakások szegeden 40-50m2 között:

 

1. Már 10,5 milliótól kapható 47m2-es lakás

A lakás főbb jellemzői: -külön bejáratú szobák -erkély -konyha és a közlekedő kerámia lap burkolatú -festett falak -klímás -kifizetett panelprogram (hőszigetelés, új ablakok) -redőny és szúnyogháló minden ablakon.

eladó 10,5 milliós lakás szegeden megveszlak.hu

 

2. Tizenöt millióért már új építésű (szerkezetkész) lakást is lehet találni szegeden

A meghirdetett ár a szerkezetkész állapotra vonatkozik. Kulcsrakész ár 17 422 500 Ft Garázs 2 800 000 Ft Beálló 500 000 Ft.

eladó új lakás szegeden 15 millióért megveszlak.hu

 

3. Huszonkettő millióért már igazán jó lakást kaphatunk akár teljes fogászati berendezéssel

A lakásban jól felszerelt és bejáratott fogászati rendelő működött, ennek megfelelően lett kialakítva. Jelenlegi állapotában rendelő, váró, beteg wc iroda és fürdőszoba funkciót töltenek be a helyiségek. A komplett orvosi berendezés, a műszerek, a bútorok és a klientúra is átadásra kerülhet megegyezés szerint.

eladó lakás szegeden 22 millió forintért megveszlak.hu

 

Ötven négyzetméter feletti szegedi lakások:

 

Ebben a méret kategóriában már nagyságrendileg sokkal több ingatlan közül választhatunk.

 

1. Ötvenhárom négyzetméteres lakás 6 millióért a kínálat legolcsóbbja

Persze ennek a lakásnak is csak a bérleti joga eladó, viszont legalább 53 nm-es, 1+2 félszobás és szép állapotú.

eladó 53m2-es lakás hat millióért szegeden megveszlak.hu

2. Méretes lakás 25 milliótól, ahol minden "PIPA" :-)

"Saját vasútállomás? PIPA! Saját 1-es villamos? PIPA! Lakáshoz KIZÁRÓLAGOS HASZNÁLATI JOGGAL tartozó 4db(!!) nyitott parkolóhely? PIPA! Alig használt kombi cirkókazán? PIPA! Hibátlan műszaki állapotú lakás? PIPA! Professzionális légkondicionálás? PIPA 2007-ben épült, szigetelt ház, saját belső terasszal és egy kellemes kerttel? PIPA! Közeli bevásárlási lehetőségek? PIPA! A belváros csak 3 villamos megállónyira van, vagy egy 10 perces, kellemes sétával elérhető? PIPA! Ön döntheti el, milyen célra használja ezt a speciális adottságokkal rendelkező ingatlant? PIPA! Lehet lakás, iroda, üzlet, bemutatóterem, szépségszalon, orvosi rendelő...? Még szép, hogy PIPA! Tényleg érdemes megnézni élőben is, hogy Ön viszont NE legyen PIPA, ha más hamarabb csap le a lehetőségre! :)"

eladó 25 milliós lakás szegeden megveszlak.hu

 

3. Exkluzív 146m2-es lakás 43 millióért

Szeged egyik legegyedülállóbb lakása, az egyedien tervezett és megépített, rendkívül sajátos vonásokat magán hordozó ingatlan a belváros határában helyezkedik el. Az ingatlan vételárában benne foglaltatik egy különálló tetőtéri garzon is, mely így akár több generáció együttélésére is alkalmassá teszi az ingatlant.

eladó 43 milliós exkluzív lakás szegeden megveszlak.hu

Ha valaki mégsem lakást keres Szegeden, akkor bőséges választékot találhat eladó házakból is. A ház kínálat hat és fél milliónál indul és egészen 125 millióig tart. Jó állapotú, minimum 100 négyzetméteres házak ára jellemzően 30-60 millió közötti árfekvésben mozog. 

A bejegyzés trackback címe:

https://megveszlak.blog.hu/api/trackback/id/tr713547547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása