Nézzünk szép nyaralókat ebben a borongós március eleji időben

Akinek telik rá, az sok szép nyaraló közül válogathat. A listát ár szerint növekvő sorrendben állítottam össze.

62 millióért hétvégi ház Nagykőrösön

Pihenni nem csak a Balaton parton lehet. Egy szép nagy birtokra elvonulás is jó kikapcsolódás. Ez az eladó családi birtok különlegessége, hogy a szép házhoz tartozik 69.000 m2-s terület ahol azért már jól el lehet motoszkálni.

001_4.jpg

 

67 millióért hétvégi ház Balatonföldváron

Most akciós áron, 67millióért megvehető a balatonföldvári vitorláskikötő szomszédságában ez a tágas, egész évben használható nyaraló. Nagyon szépen fel van újítva esztétikailag és műszakilag is. A Balaton part is csak 350m. Ennél jobb és nagyobb egy átlag családnak biztos nem kell.

002_3.jpg

73,5 millióért örökpanorámás hétvégi ház Balatonalmádin

Ez a hétvégi ház 2002-ben épült egyedi stílusban. Nekem nagyon tetszik ez a toronyszerű kialakítás. Az egész ingatlan nagyon szép és igényes és szuper a kilátás több helyiségből is.

003_1.jpg

 

Közel 100 millióért hétvégi ház Balatonlellén

186 nm-es két szintes, LUXUS családi ház 90 méterre a Balatontól.Ez is már olyan szuper, hogy minden benne van, mi szem-szájnak ingere. Nem is tudok mit írni róla. érdemes megnézni a képeket.

 

Kerek 100 misiért egyedi kinézetű hétvégi ház Balatonszárszón

Ez a hétvégi ház is használható egész évben a vízteres kandallónak, radiátoroknak és padlófűtésnek köszönhetően. Aki még így is fázik, az még a gázkonvektort is bekapcsolhatja a nappaliban. Az épület alapjában kétszintes, azonban félemeletenként tagolt, ami látszik a külsején is. Nekem tetszik ez a megoldás.

005_2.jpg

 

Nádtetős nyaraló/vendéglátó egység 120 milláért Tihanyban

 Ez az ingatlan kiváló akár nyaralónak, vagy vendéglátó egységnek. Mivel még csak szerkezetkész állapotú, a leendő tulajdonos döntheti el mit kezd vele.

006_2.jpg

 

Balatonzárszón egy még drágább (és nagyobb) nyaraló

Kettőszáz ezer forint híján 140 millióért van meghirdetve ez a 300 négyzetméteres hétvégi ház. Azért egy ilyen nagy méretű nyaralóhoz elég méretes család kell. Összesen 10 szoba várja a pihenni vágyókat. A földszinti kandalló előállítja a meleg vizet is és a szobákat is befűti.

007_1.jpg

 

Hétvégi ház Szentendrén 189 millióért

Akinek nagyon sok pénze van és nem akar olyan sokat kocsikázni ahhoz hogy pihenni tudjon... Az alapterülete közel 500 négyzetméter, de ebből elég sokat elfoglal a gyönyörű nagy medence.

008.jpg

 

199 millióért szuper, Siófok aranyparti nyaraló

A hirdető se írt róla túl sokat, így végképp nem tudok én se írni. A képek önmagukért beszélnek. 

009_1.jpg

 

Végül egy egész pihenőpark 230 millióért

Tíz hektáros park, melyhez egy 100 négyzetméteres ház is tartozik. Mindez Kecskeméttől 12 km-re. Kiváló helyszín csapatépítésre, esküvők rendezésére. Saját tó és bisztró is van.

010_1.jpg

Ha szeretnél Te is venni egy szép nyaralót, akkor nézz körül a megveszLAK nyaraló kínálatában. Jelenleg közel 800 nyaraló közül válogathatsz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://megveszlak.blog.hu/api/trackback/id/tr2713740772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása