Fehérvári ingatlansaláta
avagy mi a helyzet a királyok városának ingatlanpiacán

Székesfehérváron a lakók több mint a fele lakótelepeken él. A 2011-es népszámlálási adatok alapján a lakások átlagosan 70 m2-esek, a leggyakoribbak az 40-59 m2 alapterületűek (49%), a 60 m2 feletti lakások aránya összesen 44%, a 40 m2 alatti lakások száma nem meghatározó.

Eladó lakások 40 négyzetméterig

 

1. Harminc négyzetméteres kis lakás a belvárosban

A Duna House kínálatában található az alábbi szép, belvárosi kis lakás. A méretéhez képest nem túl olcsó. 23 millió felett van egy picivel az irányára. Klassz fiatalosan felújítva hirdetik. A közös költség is nagyon baráti (6100 Ft/hó).

001_6.jpg

 2. Új építésű harmincnyolc négyzetméteres

A történelmi belvárostól másfél kilométerre árulják az alábbi új építésű lakást huszonnégy millióért. A lakás a mai kor műszaki követelményeinek maximálisan eleget téve, modern szigeteléssel, 3 rétegű egy oldalt színezett ablakokkal, korszerű és gazdaságos levegő hőszivattyús fűtés rendszerrel készül.

002_5.jpg

 

Eladó lakások 40-60 négyzetméter között

 

1. A legolcsóbb ajánlat a kategóriában

Székesfehérvár külvárosában eladó az alábbi 3. emeleti, 1,5szobás, 42nm-es téglalakás. Az irányára 16,5 millió forint. A nagy belmagasság miatt még galériával is lehet növelni a hely kihasználást.

003_3.jpg

2. Felújított lakás kicsivel 20 millió alatt

Az alábbi 45 négyzetméteres földszinti lakást még mindig 20 milliós értékhatár alatt meg lehet kapni. A lakást nagyon szépen felújították. Víz és villanyvezetékeket és az ablakokat is kicserélték, így már csak egy tisztasági festés kell költözés előtt. A lakáshoz tartozik egy külső, 6m2-es tároló, közös osztatlan kerttulajdon is, ahol kapun belül van parkolási lehetőség. Az ablakban ülő macska nem képezi a lakás részét. :-)

 004_5.jpg

3. Tetőtéri lakás huszonnégy millióért

A belvároshoz és a vasútállomáshoz is közeli 2005-ös építésű 53nm-es téglalakás. Családoknak, egyedülállóknak és befektetőknek is jó választás.

005_4.jpg

4. Harminckilenc millióért 60 négyzetméteres lakás

Ez az egyedi kialakítású, igényes lakás az egyik kedvencem. Nagyon tetszik benne ez a boltíves megoldás, ami szinte egy légterűvé varázsolja a helyiségeket. A boltív is nagyon szépen meg van csinálva. A lakás a méreténél fogva már egy nagyobb családnak is megfelelő lehet. A fürdő is szépen felújított. A sarokkád és az új csempézés szépen feldobja.

006_4.jpg

 

Eladó lakások 60 négyzetméter felett

Elég nagy az ingatlan kínálat a 60 négyzetméternél nagyobb lakásokban is. Aki ilyet keres az biztosan megtalálja a számítását. Íme pár példa.

1. Hetvenhárom négyzetméteres csak 24 millióért

Jó vétel lehet ez a két egész szobás, jó állapotú, első emeleti lakás. Székesfehérvár egyik legkedveltebb városrészében, a Felsővárosban kínálják eladásra. A lakáshoz tartozik egy 10 m2-es saját tároló, és egy körbekerített zárt udvar, autóbeállási lehetőséggel.

007_3.jpg

2. Galériázott lakás 34 millióért

Székesfehérvár történelmi belvárosban hirdetnek egy 3,8 m belmagasságú, 66 m2-es, 1 emeleti, 1+2 szobás, galériás lakást. A lakásban már ki van építve egy szép galéria.

008_2.jpg

3. Minőségi 78 négyzetméteres lakás 54 millióért

A belváros szélén eladó egy újszerű tégla lakás, liftes társasház 4. emeletén. A lakáshoz kettő erkély is tartozik és minden helyisége légkondicionált. Nappali + 2 szoba elosztású, mindennel felszerelt, bútorozott és gépesített exkluzív lakás. A lakáshoz tartozik két teremgarázs hely, amit külön meg lehet venni.

009_3.jpg

 

4. A kínálat csúcsa 85 millióért

A legdrágább lakás egy új építés. 136 négyzetméter. Belvárostól néhány percre egy forgalomtól elzárt helyen építik fel a 12 lakásos társasházat. Az épületben 66-138 négyzetméter között lehet lakást választani az igényeknek megfelelően.

010_3.jpg

 

Az alábbi válogatásból látszik, hogy Székesfehérváron bárki megtalálhatja az igényeinek és a pénztárcájának megfelelő eladó lakást. Fehérvár igen jó választás. Igazi nagyváros amihez közel van a Velencei tó és a Balaton is. A városban jelenleg 29 óvoda, 28 általános iskola és 29 középiskola található. Ezen kívül több felsőfokú intézmény is várja a hallgatókat, mint pl. a Corvinus Székesfehérvári Campus és a Kodolányi János Főiskola. A közintézményi ellátottság jó. Ha valaki inkább házat szeretne venni magának, az is könnyen meg fogja találni a számítását a több száz eladó ház között. A házak között is elég nagy az érték szórás. Találni lehet már 11 millióért is felújítandó kis házat, de 420 millióért hirdetett kastély is van. A kínálat egyharmada jó állapotú minimum 100 négyzetméteres, melyek nagy része 40-80 millió közötti árfekvésű.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://megveszlak.blog.hu/api/trackback/id/tr3014653903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása