Az ingatlanügynök meztelen fotóival letarolta az internetet

Az utóbbi időben az ingatlanügynökök közül sokan egyre kreatívabbak. Van, aki videó bemutatókat készít, vagy 3d bejárást, hogy a potenciális vevőket minél jobban meg tudják fogni. David Ferrugio az egyik ingatlan hirdetésénél új szintre emelte a marketing stratégiát, amivel nem csak az Instagramot tarolta le, de még olyan hírportálok figyelmét is elnyerte, mint a New York Post és a TMZ.

fokep_2.jpg

A három szobás és 2 fürdőszobás, 400 millió forintért árult ingatlan tulajdonosai először megdöbbentek David ötletén, de sikerült meggyőznie őket:

„Az ügyfeleim tudják, hogy kit bíztak meg az értékesítéssel és tisztában vannak a marketing stratégiámmal is. Fantasztikus emberek”

„Megkértem őket, hogy támogassák az ötletem.” – tette hozzá David. „Az első pillanatban határozottan sokkoló volt nekik az ötletem, de elmagyaráztam nekik, hogy meggyőződésem, hogy működni fog ez a stratégia. Ez egy vicces marketing ötlet volt, amit közösen terveztünk meg és úgy gondoljuk, hogy jó ötlet volt megvalósítani.”

Szerencsére a képeken David elmosta a kényes részeket és sokan dicsérték az ötletét. Volt, aki marketing géniusznak nevezte a hozzászólásokban.

Az egyik képen David rántottát süt a konyhában csak egy köténybe öltözve.

001_8.jpg

Egy másik képen teljesen meztelenül fekszik az ágyban.

002_7.jpg

Aztán készült egy kép a szépen füvesített hátsó udvaron ahol egy széken kenegeti magát naptejjel.

003_5.jpg

Végül a fürdők egyikét is bemutatta úgy, hogy használta a zuhanyzót.

004_7.jpg

A Highland Park és Dél-Pasadena között elhelyezkedő 200 négyzetméteres ingatlan 470 négyzetméteres telken fekszik, és teljesen felújították. Az ingatlanos portálokon lévő fotókon David nem szerepel.

005_6.jpg

006_6.jpg

007_5.jpg

008_4.jpg

009_5.jpg

David Ferrugio nem az első, aki ilyen reklám stratégiát választott. Három évvel ezelőtt egy texas-i ingatlanügynök is szexi fotókkal igyekezett bevonzani a potenciális vásárlókat.

Kristin Gylendege ingatlanügynök úgy döntött, valami szokatlant tesz annak érdekében, hogy nagyobb forgalmat bonyolítsanak a conroe-i ház hirdetésének, ezért felbérelt két modellt, akik fehérneműben mutatkoztak a ház különböző részein. Gyldenege azt mondta, szeretné megmutatni, milyen lenne egy fiatal párnak az otthonban élni.

010_5.jpg

011_2.jpg

012_2.jpg

013_2.jpg

Az ingatlan hatalmas forgalmat kapott és a hozzászólások között volt pozitív és negatív is. A dühös megjegyzések végül eljutottak a hirdetési portál tulajdonosaihoz, akik végül eltávolították a képeket a webhelyről.

Az ingatlanos büszke a kreativitására, de azt mondta, sok ingatlanost megdöbbentett az ötlete, viszont véleménye szerint, amíg el nem adják az ingatlant, addig nem létezik rossz reklám.

Ha tetszett ez a cikk és szeretnél még több hasonló cikket olvasni, akkor nézd meg a megveszLAK.hu ingatlan híreit is. Ne felejtsd el megosztani az ismerőseiddel is, hogy ők is elolvashassák.

A bejegyzés trackback címe:

https://megveszlak.blog.hu/api/trackback/id/tr716807198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása