Mindenki Hódmezővásárhelyre figyel
avagy nézzük mit lehet venni Hódmezővásárhelyen

Hódmezővásárhely megyei jogú város. Csongrád megye legnagyobb népességű települése. Lássuk milyen ingatlanokat lehet itt venni.

1. Családi ház már nyolc millióért

Erősen felújításra szorul, viszont csak nyolc millióba kerül. Érdemes megnézni a képeket. A szoba különösen egyedi dekorációt kapott. ;-)

001_3.jpg

 

2. Kicsit többért, viszont nagyobb is

Tizenkettő millióért kaphatunk már 170m2-es házat is. Persze erre is ráfér még némi plusz ráköltés itt-ott.

002_2.jpg

 

3.  Tizenhét millióért már egy elég jó ikerház kapható

Kicsit zsúfoltnak tűnik helyenként. Falak nagy része ki van dekorálva, hol képekkel, hol meg tányérokkal és díszekkel. A hűtő is megkapta a magáét. Nekem különösen tetszik a mosogató feletti, egyedi, matrica-evőeszköz kompozíció.

003.jpg

 

4.  Jó állapotú, önálló ház 26 milliótól

Ennyi pénzért itt már olyan kapható, amire nem nagyon kell költeni. Így ahogy van bele is lehetne költözni. A kinézete és a színei is szimpatikusak nekem.

004_2.jpg

 

5. Nagy családnak 6 szobás 35 misiért

Ennyi pénzért ez egy igen jó választás. A ház modern és kitűnő állapotú. Nekem kicsit vadítóak ezek a színek, de ez könnyen orvosolható.

005_1.jpg

 

6. Befektetésnek irodaház/üzlethelyiség épület

Akinek van 147 milliója befektetésre, az jól járhat ezzel az ingatlannal. Külön előny, hogy a központban van és a piac az épülettel szemben helyezkedik el. Körülötte jó parkolási lehetőség van és érdemes lenne bérbeadásra megtartani.

 006_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://megveszlak.blog.hu/api/trackback/id/tr5013700532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása