Kanye West Kim Kardashian szomszédjába költözik

Kanye West, akit október óta hivatalosan is Ye-nek hívnak, december 9-én még a színpadon könyörgött Kim Kardashian-nek, hogy menjen vissza hozzá, most pedig jött a hír, hogy megveszi az utca túloldalán álló házat. Ez a vásárlás olyan fontos volt a rappernek, hogy a kínálati áron felül még egy jó állapotú Budapest belvárosi 100 négyzetméteres lakás árát is kifizeti érte.

fokep.jpg

Múlt hónapban, miközben hálaadásnapi ételeket adományozott a Los Angeles-i Missziónak, West az összegyűlt tömegnek azt mondta, azt tervezi, hogy „újra összehozza a családját”, és újjáéleszti kapcsolatát az elidegenedett feleségével, Kim Kardashiannal. A divatmágnás hozzátette, hogy ha nem tud „a házban” élni a családjával, megveszi „a szomszédos otthont”.

Ezek szerint nem a levegőbe beszélt akkor. Noha már van egy új, 57 millió dolláros malibui kastélya, körülbelül 30 perc kocsiútnyira Kardashian hatalmas Hidden Hills-i birtokától, West szeretne még sokkal közelebb maradni. Így most 4,5 millió dollárért (cirka 1,5 milliárd forint) megveszi az utca túloldalán álló házat.

West nagyon-nagyon szerette volna ezt a helyet, ezért 421 000 dollárt fizetett pluszban az eladók által kért áron felül, hogy biztosítsa a ügyletet. A 44 éves férfi innentől feltehetően közvetlen közelről figyelheti majd Kardashian tetteit.

Az 1955-ben épült és azóta is ugyanannak a családnak a tulajdonában lévő egyemeletes farm tágas, de építészetileg semmi extrát nem nyújt. Négy hálószobával és 2,5 fürdőszobával rendelkezik, mintegy 340 négyzetméteren. A garázs mellett van egy pici, egy hálószobás és fürdőszobás vendégház is, ami leginkább a személyzet számára lesz megfelelő.

Az egy hektáros területen fekvő ingatlanra ráér a megújulás, ugyanis sok részletében még a nyolcvanas évekre hajaz (falig érő padlószőnyegek és maradias fürdők). Tekintettel West építészeti ízlésformáló státuszára (a malibui otthonát a legendás japán tervező, Tadao Ando tervezte), szinte biztos, hogy a beköltözés előtt meg fogja csináltatni a felújítást.

Az ingatlan a korát tekintve jól karbantartottnak tűnik. A nagy elülső pázsitot a közelmúltban kicserélték a szárazságtűrő AstroTurf-ra. A konyhát 2005-ben újították fel, és egy tágas szigetet, gránit munkalapokat, néhány általános megjelenésű fehér sütőt és egy fehér mosogatógépet építettek be. Jöjjenek most a képek az ingatlanról.

001_7.jpg

002_6.jpg

003_4.jpg

004_6.jpg

005_5.jpg

006_5.jpg

007_4.jpg

008_3.jpg

009_4.jpg

010_4.jpg

011_1.jpg

012_1.jpg

013_1.jpg

Fotók: zillow.com

Ha tetszett ez a cikk és szeretnél még több hasonló ciket olvasni, akkor nézd meg a megveszLAK.hu ingatlan híreit is. Ne felejtsd el megosztani az ismerőseiddel is, hogy ők is elolvashassák.

A bejegyzés trackback címe:

https://megveszlak.blog.hu/api/trackback/id/tr9016800638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása