Még mindig eladó az egykori köztársasági palota

Már több, mint egy éve árulják a Tildy palotát, de még mindig nem kelt el, pedig tuti vétel annak, aki egykori grófok, bárók, vagy Tildy Zoltán miniszterelnök egykori lakhelyén szeretne lakni.

Mekkora partikat lehetne itt rendezni ezekben az "1800 jajderégen" épült, viszont most aztán a kor követelményeinek megfelelően felújított 4 hatalmas lakás bármelyikében. 

001.jpg

 

A fűtés- és hűtésrendszer is szuper lett (radiátor, elektromos padlófűtés,szellőző, és légcserélő berendezések):

002.jpg

 

Minőségi márvány burkolatok és szaniterek mindenhol:

004.jpg

 

Az alagsorban wellness részleg és borospince is kialakításra került. Lehet inni a bort vagy a whisky-t a jakuzziban, mint Jockey Ewing.


A teremgarázsban 8 gyönyörű bömbinek is van hely (lakásonként 2-2).

Az épületnek belső kertje is van, ahol a szökőkutak között, a padokon elheverészve ki lehet pihenni a bulikat a lugas árnyékában (vagy ne adj isten, csak olvasgatni).

Elég mélyen a zsebébe kell nyúlni annak, aki meg szeretné venni. Eredetileg 6,8 milliárdért árulták, de volt 7,8 milliárd is az ára. Jelen pillanatban 7,1 milliárd forintot kell leszurkolni érte.

Előbb-utóbb bizonyára akad majd rá vevő. UPDATE: Már nem található meg a portál kínálatában a kastély.

Ha te is szeretnél kastélyt venni, akkor nézz körül a megveszLAK.hu portál folyamatosan frissülő eladó kastély kínálatában, ahol olcsóbb kúriák és több száz milliós kastélyok között is válogathatsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://megveszlak.blog.hu/api/trackback/id/tr5113405017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása